Bøjdenvej 124, 5800 Nyborg

 

Villa i Vindinge med gode ekstra m2

Murstensvilla fra 1943, snart færdigvandskuret, med central beliggenhed i landsbyen Vindinge, tæt ved gode busforbindelser og hurtig adgang til motorvejsafkørsel. Boligen er opført i forskudte plan på vestvendt grund, og der er siden 2016 påbegyndt modernisering.

En trappe fører op til hoveddøren og entré til stueetagen, hvor der er nyt moderne køkken i åben forbindelse med stor lys stue og nye gulve. Fra køkkenet er der også åben adgang til grovkøkken / bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler samt udgang til haven og terrassen.

Fra stuen fører 5 trin op til to værelser med nye gulve og muligheden for at lave svalegang eller terrasse med nedgang til haven. Endvidere ældre badeværelse med brusekabine og en lem til loftet, der vil kunne udnyttes som fx hems.

6 trin ned fra stueplan ligger yderligere to rum, det ene med nye gulve. Fra disse rum kan der også laves udgang til haven.

Gadeplan ligger nogle trin længere nede har ud over egen ind/udgang i gadeniveau tre gode rum. Et kan færdiggøres som ekstra badeværelse. Et andet kan blive et regulært godt rum. Det tredje større disponible rum kan evt. opdeles i to.